21.09.2007 г.

TGIF

Здравейте мили ми маркетолози, традицията повелява днес - ден ПЕТЪК, да благодарим на себе си, на другарчето до себе си и на всички над, зад, пред и прочие нас сили, които ни крепиха през седмицата и я докарахме до петъка :))
не за друго ... днес е петък и традицията повелява да ви поздравя с любимата ни петъчна песничка на Тошко Колев :)) камион ме блъсна ... трактора ме газиииии, хихихи, чувствайте се поздравени и пиите Кока Кола :))
http://www.vbox7.com/play:953dbc85

много хубав weekend ииии, не прекалявайте с Колата, а и с Коката, нещо по-така като за стопляне на душичките :))

4 коментара:

if каза...

:) Чекай малко Fi :) - каза If
:)...рано е още душко...14 ч. е:)
Леле, все едно нищо не се е променило, а?! Брееейй, какво ли не правят тез технологии?! :)

... Ще "изтрещяваме" ли...петъчно към 16 ч.?!

Анонимен каза...

Петъкът е най-любимият ми ден от седмицата. Ден на майстора:) Ех... казвам си, добре, че ни чака почивчица, за да си възвърнем силиците.
If, за какво изтрещяване към 16 ч говориш? :) Та ние сме си вече изтрещели отвсякъде. Аз особено в сряда бях особено много, сега е по-добре:)
ot Sev

if каза...

:) айде ... на работа, по струговете, че "надзирателят" на сектата па, че каже, че не бачиме..., макар аз това да го приемам за ... творческо разтоварване на и без това:) обременените ни мозъци!:)

Fi каза...

Ако питате мен, не е редно да си хабите силиците на макс през седмицата, защото weekenda може да ги ползвате за далеч по-приятни занимания, отколкото през седмицата ... И то занимания, които ще ви оставят ярък спомен в съзнанието, подсъзнанието, явни и неявни белези по тялото и т.н. да не изпадам в цветни подробности, защото модератора (съзнанието ми) ще ме порицае :)))